älskar att våren är här

Kollade nyss klart på filmen fjorton suger. Himla bra film måste jag säga och soundtracket är underbart. .

Lördag

Har nyss lagt ungarna. Blev att vi kollade på Harry Potter 2 innan läggdags idag och jag måste erkänna att den är faktiskt för läskig för en 5 åring att se. Även för en 7 åring som Jonathan. Men de klarade sig bra, det enda vi fick göra var att spola förbi när Harry och Ron möter Aragog den jättestora spindeln och i slutet när han slåss mot den jättestora ormen. Spindlarna tyckte dock även jag var läskiga så det var ju inte så konstigt. Sitter och håller tummarna för att de inte får mardrömmar. Sa det flera gånger när jag lade dem att allt bara var påhittat och så stora spindlar finns inte på riktigt. Ja de är ju ganska tuffa så det ska nog gå bra. Idag hittade vi vårens första mask på infarten och honom studerade vi noga, hur han hade två ansikten och två rumpor. Aldrig har jag sett tre pojkar varit så intresserade när en mask bajsar, haha det har varit en mysig dag.
.
Var ledig mellan 12 och halv 6 och då åkte jag och Malin till Trumbull Mall, Hela byggnaden har ju blivit ombyggd och allt är så stort. Självklart gick vi vilse på parkeringen när vi skulle åka hem. När man ska parkera vid ett Mall ska man aldrig göra det utanför Macys, för att affären är ju halva Mallet. Världens största affär asså. Malin köpte sig en midsommarklänning och jag letade shorts, som vanligt. Måste nog ha ett 20 par nu..
.
Kom även på att jag ej berättat om Silver Bay förra helger. Underbar helg med kära Malin Ekström. Vi tog alltså en 5 timmars roadtrip dit förra fredagen efter allt jobb. Kom dit klockan 23 och självklart hade alla möten och inskrivningar redan varit då så vi fick ta de kurserna som fanns kvar att ta. Silver bay är alltså en skola för au pairer som man kan åka iväg hela helger att ta. Väldigt rolga kurser ochbara hrejen av att åka iväg är faktiskt jättekul. Hur jag och Malin tog oss dit är ju ett mysterium, vi brukar alltid ha Jenny som planerar alla resor för oss men inte den här gången. Tack gud för gpser!
.
Under helgen lärde vi oss hur man gör glass, fake apelsiner med jello, politik i USA och drama. Vi började också att videoblogga vilket resulterade mycket skratt. Go helg med goa malin :)
Nu kom Jenny och Kajsa och nu ska vi se på fjorton suger.
Tack och hej leverpastej

grattis pappi!

Grattis min fina pappa på 54 års dagen! Jag och Jonathan skypade nyss klart med dem och önskade pappa en harde näran!
.
Imorgon åker jag och Malin till Silver bay på en helg kurs! det ligger typ 4 timmar härifrån och vi ska bila upp :) Kommer bli askul! Vi har ju lagt av med godis och grejer nu så istället för att äta godis till man inte känner någon smak längre och sedan äta lite till så ska vi köpa frukt! MMMMmmmmm.. Har hur mycket brownies hemma som helst också så kan bäl bli så att jag tar med några bitar med.
.
I förrgår var det semledagen! så jag bakade semlor som vi ska äta idag :) Hoppas alla mår bra där hemma! saknar er Igår pratade jag med Malin när jag var på marchalls i över en timme! Jag gick runt där med min ipod och visade Malin alla nya skor som kommit in och väskor och så. Ska skicka hem converse och en väska till Malin så om någon är intresserad av converse också så hör av er, de kostar 25 dollar på Marchalls vilket är 175 kr. så kan ni dela på frakten då! Jag är så kass, när jag inte har råd att köpa mer saker till mig själv ska jag shoppa till andra.. .
Hejdååå :)

en ledig torsdag

Då var det redan mars och tiden bara flyger förbi! snön börjar äntligen att försvinna och vi kan ta fram utomhusaktiviteterna! Igår kasta jag baseball med Jonathan i en timme och vi klara 100 kast till varandra utan att tappa bollen! Ska köpa mig en egen handske som jag ska ha och sedan ta med hem till Sverige, Är ju rätt coolt att ha sin egen liksom.
Idag har jag varit ledig och jag har spenderat hela dagen i Farifield, först var det kickboxning klockan halv tio och sedan lunchade jag med Kajsa som bor i Farifield, Blir lite svårt när vi har samma namn men har börjat kalla henne bör Bella eftersom hennes efternamn är Svahn som Bella Swan i Twilight! asballt ju!
Idag hade jag även skola klockan halv 1 som idag inriktade sig på musikstilen Jazz, rätt intressant att höra om! Jag har äntligen börjat hitta vägarna runt om I fairfield som är en väldigt stor stad så efter skolan så drog jag mig inåt och hittade då Marchall i Fairfield. Marchall är världens bästa affär och om man går in där blir man kvar där minst en timme. Köpte lite prylar samt grejer för att starta min scrap book! Nu ska jag äntligen börja med den.
.
Ungarna visade mig denna filmen idag på en college fotbollsspelare som heter Johnny Macentee som är så sjukt pricksäker så att det är löjligt. Kolla in han så får du se, han är grym!
.
Nu ska jag dra mig iväg till Malin där vi ska spendera halva natten med att kolla på the Tvserien the L word och äta frysta vindruvor! Vi är ju som sagt nyttiga nu sedan i måndags. Inget mer skit i våra magar inte. Har tränat varje dag denna veckan också, träningsvärk som innibänken!

RSS 2.0