Hawaii är underbart

Snodde Malins dator som hon hade med sig medans hon duschar, vill bara meddela er där hemma att hawaii är så bra. Vi bor 500 meter från waikiki beach som är den mest turistiga stranden om man säger så. Får berätta mer när jag är hemma i westport igen men lite smakprov är att vi har snorklat, surfat, åkt på rundtur över halva ön med en väldigt rolig kille som hette Brandon, helt harmlös kan jag meddela er som bli oroliga!, han visade de berömda surfställena pipe line och sunset beach. snygga människor som surfar igenom de ballaste vågorna.
.
Idag åkte vi till Haunama bay som är den finaste stranden på hela hawaii måste jag säga, där är alla fiskar fridlysta och reven är jätte fina. Folk åker dit för att snorkla. Visste inte att fiskar kunde vara så vackra! Vi var också så nära en gigantisk havssköldpadda, men nudda den inte för man fick bara se och inte röra.
.
Vet att jag har så himla mycket att berätta men vill ju inte sitta här på min semester bara för er skull där hemma!
Men bilder säger mer än ord så här kommer lite bilder!
Får berätta mer när jag kommer hem :)
.
Ett grattis till Amanda som blev vuxen igår! 20 år!
.
aloha








Imorgon natt

Det har börjat bli lite varmare här i Westport och snön börjar att smälta till slask, detta måste nog vara min värsta tid på året. Därför gör jag inget mer än att räkna ner till vi drar till Hawaii. Imorgon natt bär vi aaav! gud vad skoj det ska bli. Regn perioden ska va slut där nu och det börjar att bli mycket varmare, just nu ser jag på min ipod att det är 27 grader där, det är precis vad vi behöver, bara komma bort från alla ungar och päsa. Just nu håller jag på att packa för fullt. guud vad jag älskar sommarkläder! man blir så glad när man ser dem. Både jag och mina tre vänner kan ju säga att vi kanske inte är i bästa skick för sommarkläder men vad gör de?? Den här veckan har jag tränat varje dag, jag kanske skulle tänkt på att börja träna varje dag för några veckor sedan i med att det tar ganska mkt längre tid att komma i form än en vecka, men jaja, sånt ska man inte tänka på.
.
Jag kan också meddela er att jag ska börja på college idag. Jag ska ta en klass som heter musik från 20 talet. Så när den här perioden är över kan ni fråga mig vad som helst om musik från och med 20 talet, eller ah kanske inte vad som helst..
Jag är faktiskt lite nervös i med att jag inte känner någon mer, men samtidigt kommer man ju lära känna lite mer amerikaner, det skulle vi behöva i vårat gäng.
.
Jag är ledsen att jag är så dålig på att skriva men jag har faktiskt inte haft tid på senaste. men kortfattat det som har hänt sedan sist är mycket barn, pulka, mycket the L word som jag, harpa, malin och Jenny har hyrt alla säsonger utav, väldigt udda show men som vi har blivit helt besatta utav. Go team Shane!!
Det har varit lite utgångar med mycket händelser, Jenny med sitt quasimodoansikte som hon fick när hon halka på isen när hon klev av taxin, baren, vispgrädden och laktosintoleranta malin. Mannen Dwayne som var en transvestit som kallade sig för Diva. Ja det händer då alltid något intressant!
.
Nu ska jag hoppa in i duschen för jag är lite äckligt efter gymmet, sedan ska jag börja min första dag på fairfield universaty! lite nervös faktiskt, men önska mig lycka till!
.

längta hem kväll

Hittade min gröna plåtmobil i en låda bredid sängen och bestämde mig för att lägga in alla bilderna på datorn och kolla på dem. Saknar alla roliga tider jag haft med alla hemma! Hittade alla bilder från de sista dagarna i 9an till då jag åkte, skrattat en hel del måste jag säga, jävla knäppa vänner jag har, Frida Alm, Vad i hela friden skulle vi med Sigge och göra? Nu ligger han ju kvar där på Scandic hotell och är ensam..
.
Skulle kunna skratta åt sånnahär bilder i hela mitt liv! HAHA vi får till det så bra
.
.
.
Och nog är vi en underlig familj?, ni är så bra! Jag elin och mamma hade roligt med en kopieringsmaskin.. Vet att du skäms lite för detta mamma men bilderna är ju roliga! haha
Ville bara säga att jag längtar efter er där hemma! :)

fina pojkar

Idag var en bra dag, även fast jag är sjuk som en mööööört. Jag och Ben åkte till hundparken med gemma och tog med oss en pulka, sedan blev pulkan en hundsläde åt Gemma och Ben åkte runt med Gemma runt alla hundar och människor. Har nog aldrig sett honom skratta så mycket! Har berättat för honom hur jag gjorde så med Tamimi när jag var liten och han ville så gärna prova. Synd att jag inte tog med kameran för då hade jag klunnat visa er. När vi kom hem målade vi en bild av oss hur jag sprang framför gemma med hundgodis i handen och han åkte efter med en pulka. De andra pojkarna var mycket impade vilket gjorde Ben stolt.
.
Sedan gick jag Jonathan och Luke ut och övade på att åka snowboard med pulkorna, eller ja, de övade, jag stod vid sidan om och spelade lite i smyg på min ipod. men visst åkte jag med! Igår fick jag även ett brev från Sussi hemma i sverige! maaassor av bilar i olika smaker!! Jag som hade ingått ett nyårslöfte att sluta äta så mycket amerikanska onyttigheter godkände ju de svenska gottigheterna! Pojkarna gillade de sura bilarna mest, ni vet det gröna paketet, så det fick de som en liten treat efter middagen!
.
Väntar på att de andra tjejerna ska sluta, tisdag ikväll vilket innebär bio! Kommer bli den med Johny och Angelina, vi känner dem så väl så vi behöver bara säga förnamnet..
Söt mössa va? den lejonmössan köpte jag till honom i julklapp!

Ett nytt år!

Gott nytt år kära ni! har vart så himla dålig på att uppdatera bilder så tänkte lägga in lite bilder nu!
Vårt nyår spenderade vi i New York, jag Harpa och Malin! väldigt galen kväll med mycket galenheter. Hela natten spenderades på nikki beach vilket var mycket skoj, Hem kom vi också tillslut med mycket om och men! Eftersom jag vart ensam hemma halva veckan sov vi hemma hos mig! Och spenderade 1 januari med päs och ännu mera päs.
.
På söndagen den 2e kom Jenny hem med vilket vi firade med friendlys, fick även några bitar av mitt favoritgodis vit tobleronechoklad!! MMMMMmmmmm... har saknat den tjejen!

Julen va fin!

Ni får ursäkta att jag har vart så dålig på att uppdatera, men här har en hel del saker hänt. Det blev en mysig jul med familjens släkt och mycket god mat. På morgonen den 25 kom ungarna in på mitt rum och hämtade mig och Malin klockan 6. Malin sov över här för att vara med om lite julstämning, hennes familj är judar och firar inte jul så hon fick komma till oss helt enkelt :) Men jo visst hade Santa varit hemma hos oss och lämnat klappar i strumporna under skorstenen! och det var en hel del klappar under granen med, Ungarna blev jätteglada för alla spel, leksaker och sporttröjor. Luke fick av mig ett fotboll spel med hjälmar och lite andra saker, det var en sak som han önskade och ni skulle nog inte förstå vad det var om jag förklarade. Jonathan fick en Rajon Rondo-Celtic-basket-jersey av mig, som är skitcool, den är lite stor men den växer han nog i. Ben fick lite spiongrejer och en mössa. Alla blev jätteglada och de är så fina pojkar, även fast de får väldigt mycket julklappar på jul! Myspojkar.

.

RSS 2.0