SNÖÖÖÖ!!!!!!!

Äntligen har snön kommit till Westport, Igår varnade alla om "snöstorm" och man skulle tydligen inte lämna hemmet. Vi utlänningar som har varit med om en hel del snöiga vintrar drog oss ut tilll friendlys och åt lunch, sedan hamnade vi hemma hos malin bar oss ut för att åka pulka i hundparken! SKITSKOJ!
Måste också erkänna att amerikanare är små mesar när det gäller detta, det kom kanske 10 cm snö och om de ser hur det va i sverige förra året skulle det nog också tycka de va lite mesiga.
.
Nu ska jg och familjen ut och åka pulka!

god jul allesammans

vaknade nyss och skulle nyss sätta på kalle anka på svt play, men sjölvklart går inte det..
ska hoppa in i duschen nu och sedan gå ner till dem andra. sedan kommer malin och då ska vi fira jul ihop.
Saknar er där hemma! tror jag ska öppna paketet jag fick hemifrån idag, det är ju trots allt jul hemma nu :) men det är den 25 som det firas i usa så idag är inte så speciell dag. MEN DET ÄR DET JU HEMMA!! buuh
Tack för alla fina julkort!!!
God jul önskar mig!

the fighter

The Fighter Poster
Kom nyss hem från bion, har kollat på the fighter som var överaskat bra! Lite kort var det en sann historia om boxaren Micky Ward och hans bror som hjälpte till att utbilda honom innan han blev Proffs i mitten av 1980-talet.
Nu ska jag gå till sängs, hoppas oskar haft en jättefin födelsedag! Vår hund Gemma har börjat sova på mitt rum, när jag kom sov hon alltid i föräldrarnas rum men sedan ville hon sova där nere helt plötsligt, nu har hon ändrat sig och vill sova uppe hos mig! Mysigt! vågar dock inte ta upp henne i sängen för det är strängt förbjudet här! mysgemma
Saknar dock min vovsing hemma med...
godnatt!

GRATTIS MIN FINA BROR PÅ 23 ÅRS DAGEN!


Vi vill ha mer

At Jennys!
Här har ni en länge och mycket bättre version av söndagsjulen igår, alla knäppigheter och goda citat!

vilken underbar julkväll!

Inte trodde jag man skulle kunna känna samma julkänsla här i usa som hemma i Sverige men visst jo fasen fick vi känna på det ikväll! Idag kom Jenny till mig på morgonen och vi kollade slutet av Handbollsfinalen på tv4play, vilken bummer att de förlora men har hört att tjejerna har spelat grymt bra hela EM så de e ju bra. har dock inte kollat något på det och det va ju lite dåligt av mig kanske..
.
Jag och Jenny hämtade upp Malin, åkte och fixa Harpas present, TVÅ GULDFISKAR!! vilket Harpa har pratat om att hon velat ha väääldigt länge :) De heter Demi och Selena måste va de finaste fiskarna i världen. Nu sitter de här bredvid mig och vi lyssnar på Lars winnerbäck tillsammans.
.
Kvällen spenderades hos mig med julklappar julmusik och julbak!! ligger tillsammans med mina julklappar nu, har på mig mina nya fluffypants med smurfette (smurfetta) på, gosar med min nya snuttefilt och äter reeses peanutbutter pieces! Vilka fina vänner man har och att man redan på 3 månader kommer så nära varandra!
.
Alla fick presenter som passade dem perfekt! blev också att vi gjorde lite guaqumole på slutet vilket passa perfekt, nu har jag ont i magen och vill sova Godnatt!!

snart är det juul

Minuterna innan sängdax och jag kan inte sluta se på mitt nya favoritprogram, friday nights lights. Utspelar sig i en stad i Texas som heter Dallas. En stad där allt handlar om amerikansk fotboll och deras high school lag Dallas panthers. AAAASA BRA...
.
Vill bara lägga till att bakningen gick braaaa, blev ingen kola för hittade inte alla ingridienser, de har ju förfasen bara pannkakssirap hääär... vad hände men baksirap? ingen bakar i detta landet.
Vi gjorde snöbollar och en stor pepparkaksgubbe, det va kul!
.
Idag kom jag på världens bästa grej att göra med pojkarna, när jag plocka upp Ben idag åkte vi till garnaffären och köpte garn, röd grön och svart. Sedan började vi göra bollar, ni vet sånna som man gör med garn och kartong cirklar? det har nog vart bästa dagen på länge, de har vart så glada och lugna! sköööönt.. Nu ska både luke och jonathan börja samla på dessa bollar så de kommer nog inte tröttna på ett tag! haha
.
Imorgon blir det en skön dag, då har ben artclass till 3 sedan slutar jag 6. Då får vi hitte på något att göre med mine tjejor!
godnatt!

härligt!

Vad kul det är att läsa om hur ni har det! blir lite hemlängtig när jag läser vad ni skriver faktiskt! Hoppas det gick bra på historiaresultatet sofia! vad blev resultatet??
.
Igår firade Jenny och Malin ett år sdean de träffades och vi samlades i Malins grymma källare och åt pizza och gjorde guacamole! underbara vänner måste jag säga. Det var den 5e oktober jag träffa dessa knäppa tjejer för första gången! och gud vad skulle jag gjort om de inte vart här, Harpa åker hem i februari och det känns för jävligt. varför kunde jag inte bara kommit tidigare!! När Malin och Jenny åker i början på juni kommer jag antagligen panika. Men vem fasen är framtiden och varför ska jag tänka på honom??
.
Hawaii kommer det blir också! kommer nog nämna det i varje inlägg jag gör men jag längtar så mycket! vi kommer vara där i 8 dagar och bara ha det gött! resan dit och hem är låååååång men det kommer så vara värt det!
.
Jag har också nu bestämt mig för att sluta äta så förbaskat dåligt!, börjar få en dålig vana här känner jag, gottegrejer till frukost lunch och kvällsmat. Nä nu ska det bli en ändring, jag ska förminska min ätning till två dagar i veckan, tisdagar och lördagar! så denna lördag kan man väl säga har varit helt godkänd! Måste bara lägga till att förbudet gäller inte lika starkt nu innan jul när vi ska baka julgodis och sånt dock. desutom är det inget förbud utan bara jag som har bestämt mig!
.
Men imorgon är det alltså julbak! Rhodie köpte massa ingredienser idag så allt är all set for tomorrow! Vet inte hur pojkarna kommer reagera när jag berättar för dom att vi ska baka hela dagen för det kanske inte riktigt är deras stil, Ben kommer att bli stormförtjust men de andra två är kanske inte lika fit for fight om man säger så. Ska därför köra det gamla tricket med att de kommer vara HELT ansvariga för ett julgodis var! Precis som vi brukade göra när vi va små hemma. Oskar skötte tex alltid kolan för att han "var så himla bra på det!" haha ta inte illa upp nu brorsan din kola är väldigt god men du blev väl mycket mer sugen på att baka när du hade din egen grej? Jag fick alltid göra lussebullarna tex för att jag va så duktig! (eller för att det var det lättaste att göra?) och elin gjorde oftast knäcken!
.
Nu ska jag sätta på ett menthalistavsnitt, börjar tio imorgon så det är väl sovdax snart också!
hejsvej!

vilken bra torsdag

Kom nyss hem från harpet! jag och jenny åkte dit efter att jenny slutat jobba.
fick åka in till chase och ta ut alla pengar till hawaii! blev sammanlagt 860 dollar som jag fick ta ut och hålla i min hand, var fruktansvärt nervös för att håkka i så mkt pengar en hel biltur bort till Wilton.
.
Idag var det starbucks som gällde och gus så mysigt jag hade, man kan faktiskt ha det kul själv med. eller jag va ju inte direkt själv, blev samtal med både elin, anna och Hp hemma i Sverige! var på ruskigt bra humör när jag gick där ifrån. Många hade mycket roliga saker att berätta och som jag fortfarande ler åt när jag tänker på.. HIHI
jag har många fina människor runt mig var det jag ville säga
.
Imorgon har Ben julspel i skolan och jag ska va där klockan 11 för att se han! ska bli väldigt mysigt faktiskt, tror minsann de ska göra Jesu födelse - spelet och det ska bli kul att se hur de klarar det! förra året var han en av de vise männen :)
.
HAWAII HAWAII HAWAII! Honolulu it is!
super super super excited!lördag den 22 bär det av! (dagen efter rhodies födelsedag)
flippar snart ur om att dessa julklappar man ska köpa, nö nästa vecka ska jag bestämt börja köpa dem!
puss godnatt

Ledig torsdag

vaknade nyss upp, klockan är halv 1 och det känns fruktansvärt slönt att man har sovit ut. det är nog första gången sedan jag kom hit som jag har sovit till över 11!
Jag somna från det nyaste avsnitten glee igår så det blev ju att kolla på nu! guuud vad bra det är! Julstämning och inte vad!
Igår spenderade vi vår tid i Malins källare och håll i er nu: kollade på resan till Hawaii!! i slutet på Januari kommer det att ske!! är så exalterad så vet inte vad!!
.
Idag har jag redan min dag planerad, jag ska gå ner och äta frukost sedan jag ska gå ner till starbucks med min bok och läsa, det är inte ofta man får göra det! har en himla bra bok och får aldrig tillfälle att läsa den så det ska jag göra nu!!
Ni kan väl lämna en liten kommentar hur livet är hemma såhär veckorna innan jul? kul att veta :) jag saknar er ser ni.
puss och kram

kaaallt

Nu börjar det bli ryysligt kallt här i Westport, igår följde jag med Malin till dollaraffären och självklart fick vi med oss en hel del hem! Malins värdfamilj är judar så de firar inte jul vilken följde till att Malin behövde lite julpyssel till sitt rum! blev även en hel del godis glass och diet coke... jag är också stolt över min nya isskrapa som jag köpte till bilen, det har ju börjar bli lite frost på mornarna så det var väl dags att köpa en!
.
Klockan är 23:45 och jag kom nyss hem från Bion för denhär veckan! "Love and other drugs" blev det med Jake gyllenhaal och Anne Hathaway. Det blev en mysig kväll med mina kära vänner Jenny, Malin och Harpa och eftersom Jake och Anne är så snygga blev såklart filmen godkänd!
.
Sovdax imorgon börjar jag 6:30 och det kommer bli en lång dag!
puss

Storasyster och jag

Ligger här och tänker på vilken fin vecka jag har haft när Elin kom över. hon kom förra lördagen och vi spenderade hela helgen i New York. Jag kan nu äntligen säga att jag nu kan New York och hur man tar sig runt där, Manhattan som är så förvirrande är nu lätt som en plätt när det gäller tunnelbanor och ställen. och mycket tack vare Elin, att du alltid ska lära mig så mycket. Men jag kan ju stolt skriva att jag är bättre än henne på både bergsklättrning och bowling! haha YES!
.
I New York besökte vi frihetsgudinnan, time square, madame tussauds, soho, broadway med Lionking vilket var det bästa jag sett! både jag och elin rös konstant hela musikalen maaaaapodeniavavavisivavaaaa
Söndag kväll åkte vi hem till mitt Westport och jag har visat henne hela min vardag, pojkarna har både vart bra och dåliga men de är fina pojkar så hon tyckte om dem! Det har också blivit lite för mycket shopping och Elin fick lämna kvar mycket tunga saker som bodylotions, smink osv för att få plats med alla nyinköpta kläder och skor, vilket absolut inte stör mig! Jag har alltid tyckt om hennes saker! Nu har jag en slitter ny bodylotion och handkräm! från Sverige :)
.
Det var så skönt att träffa storasyster igen och vara de som vi alltid är hemma, vilket ni inte skulle uppskatta om jag skrev ner..
Det var roligt att visa henne att jag har det bra! att jag är hos den bästa familjen i en mycket bra stad och stortrivs. Det konstiga är att efter jag har visat henne allt detta och hon har åkt hem är att jag nu är så förvirrad. Nu kommer jag inte att träffa min familj på vet inte hur länge. Det sköna med när jag åkte var att elin skulle komma igen om två månader och vi skulle ses då, men nu när det är förbi är jag faktiskt ledsen.. UCH vad hämskt det var att säga hejdå, till min fina Elin. Jag är så stolt över dig!! thankyougod för Skype!! Hoppas på att komma in i vardagen så snabbt som möjligt så man slutar längta hem! varflr ska man längta till Uddevalla när man e i USA liksom?
.
Det var skönt att få skriva av sig lite, har varit mycket på gång det senaste.. nu väntas en god natts sömn och imorgon blir det vardag igen. Bilder komme rupp senare!
/kajsa

RSS 2.0